Beauty en Tattoo Jackie

voor al uw beauty behandelingen

Plasmalift behandeling

Plasmalift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie!

Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond en geeft direct blijvend resultaat. Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

Hoe werkt een plasmalift behandeling?

Tijdens een plasmalift behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gas deeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Een plasmalift behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglid lifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect, zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen.

Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume. Na 2 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Graag zie www.beautytimebyjackie.nl voor prijslijst, LET OP: De prijzen zijn een richtlijn, de definitieve prijs wordt tijdens de intake bepaald.

Indien er een nabehandeling nodig blijkt, geldt hiervoor een gereduceerd tarief, die ook bij de intake van te voren wordt vastgesteld.